Header

dinsdag 31 december 2013

Kort nieuws

IHG Rewards Club, het hotelprogramma van onder meer Holiday Inn en Crowne Plaza hotels, biedt vanaf morgen gratis internet aan voor al haar leden, ook Blue, in elk van haar hotels. Europa is echter uitgezonderd, hier krijgen alleen Elite (Gold + Platinum) leden gratis internet.
Wat deze verbetering nog specialer maakt, is het feit dat je geen gast hoeft te zijn in het betreffende hotel. Elk IHG lid kan gewoon binnenlopen en om internettoegang vragen.
Volgens de programmavoorwaarden betreft wel 'standard internet access' dus snel zal de gratis verbinding niet zijn, dan verkopen ze liever sneller internet voor een toeslag. Sommige hotels geven Elite leden wél toegang tot het high speed netwerk maar zoals gezegd staat dit niet zo in de voorwaarden beschreven.Dubai Airport (DXB) voert upgrades uit aan de 2 landingsbanen. Hierdoor is de capaciteit van de luchthaven verminderd en moeten vluchten voor langere tijd geschrapt worden. Emirates (EK) met als thuisbasis Dubai, heeft met het vooruitzicht hierop vluchten naar een aantal bestemmingen geschrapt of verminderd.
Ook Amsterdam ziet een gewijzigde dienstregeling. Van mei tot juli schrapt EK één van haar twee dagelijkse vluchten. EK 149/150 (B77L) vliegt dan tijdelijk niet meer, de A380 vlucht blijft gehandhaafd.
Voor meer geschrapte vluchten, zie Airlineroute.net (klik) .Geen opmerkingen:

Een reactie posten