Header

Vragen over reizen, frequent flier programma's of KLM en Skyteam? Stel ze hier!

Heb je een vraag die te maken heeft met reizen, frequent fliers en/of KLM en Skyteam? Laat hieronder een reactie achter, tweet naar @FlyingDutchBlog (klik) of stuur een email naar theflyingdutchboy -at- outlook.com . Ik zal dan mijn best doen vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden!
Laat het ook gerust weten als je iets kwijt wil over deze blog.

2 opmerkingen:

 1. Beste Flying Dutchboy,

  Ik heb een vraag, waarvan ik het antwoord op Internet tot dusver nog niet heb kunnen vinden.
  Is het realistisch dat airlines op een gegeven moment ook packages zoals Delta dat onlangs deed (http://news.delta.com/index.php?s=20295&item=124324) gaan aanbieden.
  Voor de zakelijke reiziger, is dit toch wel interessant. Voor een x bedrag koop je de rechten om bijvoorbeeld bij business class in te mogen checken, economy comfort stoelen (met korting of gratis) te boeken, priority boarding etc.

  Ik stelde mezelf deze vraag al een aantal jaar geleden, toen KLM zijn FB programma aanpaste, maar aangezien ik tegenwoordig weer Ivory ben, ben ik best bereid om eventueel tegen betaling mijn status te verhogen naar Silver.

  Wellicht dat iemand hier ook zo over nadenkt, of een zinnig antwoord kan geven!

  Met vriendelijke groet,

  Bibian van Rijckevorsel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Bibian,

   Eerlijk gezegd zie ik KLM dit niet aanbieden. Ze proberen wel steeds diensten te ontkoppelen en er gaan geruchten dat KLM in de toekomst priority services en lounge toegang aan iedereen wil gaan verkopen, maar als ze alles los verkopen zullen ze meer verdienen. Daarom denk ik dat een pakketvorm er niet gaat komen. Ook Silver Elite status kopen (zoals bij US Airways kon) verwacht ik niet want dat zou het loyale aspect van Flying Blue verminderen.
   Delta is veel 'agressiever' in het verkopen van de add ons maar KLM is hier nog een beetje schichtig in, al denk dat in het inderdaad een goede deal is voor de zakenreiziger die zonder status in Y vliegt.

   Verwijderen