Header

vrijdag 7 februari 2014

Etihad Status Match naar Gold beschikbaar!!!

UPDATE: Etihad heeft midden in de promotie de voorwaarden gewijzigd. Je moet nu een adres in de VAE hebben. Er zijn meldingen dat leden die hier niet aan kwalificeren, maar voor de wijziging hun info hebben doorgegeven wél degelijk gematched zijn. Zodra ik meer te melden hebt post ik een vervolg.

Ben je Gold member of hoger bij een concurrende airline? Dan geeft Etihad (EY), de nationale airline van de UAE, je misschien gratis Gold status in hun Etihad Guest programma!
Het enige wat je hiervoor moet doen is een kopie van je laatste statement (van je Gold lidmaatschap) en kaart samen met je Etihad Guest nummer op te sturen naar hun speciale emailadres.
Meer informatie en de contactgegevens vind je hier (klik).

Etihad is een interessante airline. Ze behoort niet tot een alliantie maar heeft wel nauwe samenwerkingsverbanden met onder andere KLM, Garuda Indonesia en Air Berlin. Mocht je naar Abu Dhabi of verder met Etihad vliegen, dan is Gold status zeker een uitkomst! Gold is de middelste status met de belangrijkste voordelen als priority behandeling en lounge toegang.

Ben je geïnteresseerd, reageer dan snel! Het aanbod is geldig tot 22 februari.


4 opmerkingen:

 1. dank voor de heads up. Ik heb gelijk even een mail gestuurd, aangezien ik de promotie van vorig jaar (met de cap van 500 aanvragen) gemist had.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weet wel dat Etihad vorige keer niet volgens afspraak alle aanvragen honoreerde. Ze selecteerden daarbinnen en mijn verwachting is dat ze dat ook nu doen. Ik denk dat ze kijken welk programma je probeert te matchen. EK/TK/GF Gold lijkt mij meer kans hebben dan bijvoorbeeld Alitalia of SAS, aangezien ze wel klanten van directe concurrentie weg willen trekken.

   Verwijderen
 2. Ik zag toevallig dat Air Serbia tegenwoordig het EY FFP gebruikt. Sinds JU flink aan het uitbreiden is (oa met meerdere dagelijkse vluchten naar AMS) leek dat interessant voor intra-europa.

  Wat blijkt echter - Lounge access is enkel beschikbaar in BEG. Dus in AMS, voor je vertrekkende vlucht naar BEG, niet.

  Beetje jammer wel. Dat maakt deze EY kaart eigenlijk alleen bruikbaar met EY vluchten. Die maar weinig van ons regelmatig vliegen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. EY heeft ook partnerships met Air Berlin, Garuda en KLM. Bij Garuda zijn er al reciprocal benefits dus wie weet wat de toekomst gaat brengen voor AB en KL.

   Verwijderen