Header

maandag 16 juni 2014

AV-geek tips!

Vanavond 22:00 (NL tijd) zendt  BBC Two een documentaire over British Airways uit genaamd 'A very British airline'. Vandaag zal de derde aflevering zijn. De eerste twee heb ik online bekeken en het programma geeft een bijzondere inkijk bij de Britse airline. Het is echt een erg interessant programma, temeer omdat het ook nog al wat commotie te weeg heeft gebracht in het VK. Het is namelijk bepaald geen rozegeur-en-maneschijn reportage voor BA!

Wil je de afleveringen online (her)bekijken? Download dan de 'Hola better internet' extensie voor Google Chrome, zo omzeil je de blokkade voor non-VK IP-adressen. Selecteer simpel weg de Britse vlag in de extensie en surf naar de website (klik)!


Verder houdt de Koninklijke Luchtmacht aanstaande zaterdag en zondag open dagen op vliegbasis Gilze-Rijen. Normaal is dit natuurlijk een militair luchtvaart event maar aanstaande zaterdag zijn er twee interessante airliners aanwezig! KLM stuurt een van haar laatste MD-11's voor een fly by en Arke zendt haar nieuwste Boeing 787 Dreamliner voor een demonstratievlucht, geflankeerd door een F-16 escorte!
Een bijzondere combinatie van oude en nieuwe generatie vliegtuigen dus als je in de buurt bent neem een kijkje! Meer info hier (klik).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten