Header

maandag 30 juni 2014

Airfastticket geschorst; vliegtickets mogelijk ongeldig

Een maand geleden schreef ik (klik) over een actie van Airfasttickets.de waarbij je €50 tot €100 korting kreeg op bijna alle KLM tickets. Alles leek goed te gaan; je kreeg een bevestigingsmail en de tickets toonde ook in je Flying Blue profiel.

Echter kreeg ik dit weekend te horen dat Airfasttickets is geschorst door de IATA. Schijnbaar heeft het bedrijf een rekening openstaan van 45 miljoen euro bij verschillende airlines! Deze rekening staat over mei en juni. De schorsing betekent dat het bedrijf geen verdere tickets meer uit mag geven maar er zijn ook berichten dat airlines op hun beurt boekingen gemaakt door Airfasttickets.de/.co.uk/gr hebben geannuleerd (begrijpelijk).

Heb je dus een boeking gemaakt bij Airfasttickets, CHECK DAN BIJ DE AIRLINE OF DIE NIET GEANNULEERD IS!

Volgens de BBC (klik) claimt Airfasttickets dat het in discussie is met IATA om de rekening te betalen maar ik denk niet dat ze zomaar 45 miljoen uit hun mouw kunnen schudden. Natuurlijk is de klantenservice van het bedrijf non-existent. Is je boeking daarom gecanceld, dan zou ik contact opnemen met je creditcard maatschappij voor een charge-back.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten