Header

woensdag 19 maart 2014

Giveaway: Awardwallet Plus upgrade!

Om al mijn hotel- en airlinespaarprogramma's bij te houden gebruik ik Awardwallet.com (klik), een website die meer dan 600 loyaltyprogramma op één overzichtelijke plek weer kan geven. Met één druk op de knop update Awardwallet al mijn spaarprogramma's en geeft duidelijk aan waar er een verandering in saldo is. Ook wordt eventuele Elite status en vervaldatum van de punten weergegeven, waar mogelijk.

Standaard is Awardwallet al een fantastische website voor de frequente reiziger, maar ze bieden ook extra features met 'Awardwallet Plus'. Met een Plus account krijg je volledige toegang tot de capaciteiten van de website zoals uitgebreide informatie over je airline/hotelaccounts, ongelimiteerde waarschuwingen bij veranderingen in saldo en het exporteren van je programma's en saldo's naar Excel of PDF.
Verder heeft Awardwallet apps voor zowel iOS (klik) en Android (klik). Met een Plus account worden saldo's op de apps tegelijkertijd geupdated in plaats van één voor één. Dat scheelt dus flink wat tijd.

Nu heb ik voor mijn lezers acht upgrade coupons om te upgraden naar Awardwallet Plus! Maar let op: dit is alleen voor gebruikers die nog geen lange tijd een Awardwallet account hebben en ook nooit eerder een upgrade hebben gehad. Eigenlijk voor nieuwe gebruikers dus.
De acht coupons zal ik toebedelen op een wie-het-eerst-komt-wie-het-eerst-maalt-principe. De eerste vier lezers die mij emailen op theflyingdutchboy [at]outlook.com krijgen een coupon.
Verder maak je ook kans door op Twitter deze tweet (klik) te retweeten. Ook hier geldt dat de eerste 4 lezers die dit doen een code krijgen (volg mij gelijk en accepteer mijn volgverzoek indien van toepassing, ik stuur de code per direct message).

Hoe kun je vervolgens de code gebruiken? Ga naar Awardwallet.com (klik), klik op de rode knop 'Register' rechtsboven en vul je gegevens in. Vul bij coupon code de code in die je van mij ontvangen hebt en je hebt voor 6 maanden een Awardwallet Plus account!Disclaimer: Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Ik behoud het recht zonder opgave van reden deze actie te stoppen of deelnames te weigeren. Al mijn beslissingen zijn bindend.


1 opmerking: