Header

zaterdag 11 januari 2014

Kort Nieuws


 • KLM voegt twee nieuwe bestemmingen toe aan de zomerdienstregeling. Bilbao, Spanje en Zagreb, Kroatië.
  Vanaf 26 mei zal KLM Bilbao 5 maal per week bedienen met een Embraer 190, welke plaats biedt aan 100 passagiers. De verbinding naar Zagreb start 27 mei en zal onderhouden worden met een Fokker 70 voor 74 PAX. De dienst naar Zagreb vliegt 4x per week, op dinsdag, donderdag en in het weekend.
  Tickets voor Zagreb zijn onderdeel van de Werelddeal weken en zijn tot 27 januari vanaf €109 te boeken.
  Persbericht (klik)
 • KLM introduceert app voor iPad

KLM introduceert een unieke 3D-app die speciaal is ontwikkeld voor de iPad. Met deze app kunnen gebruikers onder andere reisinspiratie opdoen, vluchten boeken, inchecken, een stoel selecteren en een instapkaart downloaden.

"De app is ontwikkeld in samenwerking met een internationaal team van ontwerpers, reisexperts en een selecte groep KLM social media-volgers. Zij hebben geholpen bij het verfijnen van de belangrijkste functionaliteiten en het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard hebben we ook frequent flyers betrokken bij het ontwerpproces om de app perfect te laten aansluiten bij de wensen van onze klanten."
Martijn van der Zee, Senior Vice President E-Commerce AIR FRANCE KLM
Een van de innovatieve functies van de app is de mogelijkheid om een vakantiebestemming te selecteren op basis van bijvoorbeeld budget, temperatuur en reistijd. In lijn met onze ‘social’ bedrijfsfilosofie is het mogelijk om op een driedimensionale wereldbol een overzicht te krijgen van alle KLM-bestemmingen waar je Facebook-vrienden wonen. Klanten met een KLM- of Flying Blue-account kunnen hun profielinformatie vinden en alles wat ze nodig hebben om hun reis te regelen.
De app zal continu verbeterd worden, waarbij de focus ligt op de specifieke wensen en behoeften van KLM-klanten, zodat zij het beste uit hun reis kunnen halen. Later dit jaar wordt de iPad-app ook voor Android ontwikkeld.
De aanbiedingen van de KLM Werelddeal-Weken, die morgen starten, zijn natuurlijk ook te vinden en te boeken via de iPad app.
 KLM heeft al apps voor smartphones, een app om het inflight entertainment aanbod mee te bekijken (KLM Movies and More), KLM Passport (maak je reisverslag), KLM Houses waarmee je de WBC huisjes collectie kan bijhouden en een eigen spel (Aviation Empire).
De iPad app is hier (klik) te downloaden.
Verder heeft KLM nog een Youtube video (klik) geplaatst. • China Airlines (CI, gebaseerd in Taiwan) zal met de komst van haar nieuwe Boeing 777's in september de 'skycouch' introduceren. De skycouch is een concept van Air New Zealand waarbij bepaalde stoelen in Economy om te bouwen zijn naar een 'bank'. De armleuningen en stoelleuningen klappen op waardoor een plat oppervlak ontstaat. Hiervoor zijn dan wel 3 stoelen nodig (de rijen aangrenzend aan het raam). ANZ heeft dit sinds 2011 in haar B77W's en heeft nu licencies gegeven aan China Airlines.
  Er is nog weinig informatie over prijs een aanbod bij China Airlines. CI is een Skyteam partner en vliegt vanaf Amsterdam met een B747 via Bangkok dagelijks naar Taipei.

Skycouch bij Air New Zealand

 • Volgende week start de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Naast vele reisbureaus en -aanbieders, toerismebureaus en andere bedrijven zullen ook een aantal luchtvaartmaatschappijen aanwezig zijn. Onder andere Emirates, Air Berlin, Garuda Indonesia, Singapore Airlines, Malaysia Airlines, EVA Air en Cathay Pacific. Laatsgenoemde zal op de Vakantiebeurs haar nieuwe Premium Economy product presenteren! Ik kijk er al naar uit om met deze airlines in gesprek te gaan. Vorig jaar heb ik al veel informatie mogen ontvangen.
  Kaarten zijn tot dinsdag a.s. in de online voorverkoop met korting te kopen. Een dagkaart kost dan €12. Meer info en tickets op vakantiebeurs.nl (klik).Geen opmerkingen:

Een reactie posten