Header

maandag 14 juli 2014

Bèta testers gezocht voor nieuw Nederlands FF forum + maak kans op $100 IHG voucher!

Al een aantal maanden ben ik betrokken bij een nieuw project dat wordt opgezet in de Benelux. Onderdeel hiervan is onder andere een Nederlandstalig forum voor frequent travellers/fliers. Onderwerpen gaan vooral over airlines/hotels/creditcards/loyaltyprogramma's maar er is ook genoeg ruimte voor algemene reisdiscussies en -vragen. Het forum is op dit moment nog in bèta-mode en we zijn op zoek naar leden om mee te doen aan de discussies en ze ook te starten, inhoud op te bouwen en feedback te geven over de structuur, eventuele bugs en dergelijke.

Als blijk van onze dank hiervoor maakt elk lid dat zich vóór 20 augustus aanmeldt en minstens één keer post kans op een voucher ter waarde van $100 te besteden bij Intercontinental Hotel Group (Intercontinental, Crowne Plaza, Holiday Inn en andere).

Dus ben je sowieso al actief op dergelijke andere fora, heb je interesse in een Nederlandstalig reisforum met veel expertise of wil je gewoon helpen (of gewoon die 100 dollar voucher ;) )? Stuur dan een email naar TFDBbetareferral_at_outlook.com, dan mail ik je de gegevens van het forum en URL terug.
LET OP: eerder vandaag stond hier een ander, foutief email adres. "_at_" moet natuurlijk vervangen worden door @.

Alvast bedankt!

P.S. Aangezien ik druk bezig ben met mijn bijdrage aan deze site kan ik voor mijn huidige blog weinig meer posten de komende tijd. Binnenkort zal ik een artikel posten met een update hoe mijn blog verder zal gaan.


2 opmerkingen:

  1. Doet het niet ;)

    TFDBreferral at outlook.com on 14-7-2014 15:08
    mx2.hotmail.com: 550 Requested action not taken: mailbox unavailable

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mea culpa, verkeerde email adres. Het moet zijn: TFDBBETAREFERRALapenstaartjeOUTLOOK.COM.

    BeantwoordenVerwijderen