Header

maandag 26 mei 2014

Nieuwe lounge, verbeterde Economy Class, laagste prijs garantie en andere extra's bij KLM

KLM CEO Camiel Eurlings heeft aangekondigd dat de huidige Intercontinentale Crown Lounge van KLM op Schiphol een upgrade krijgt. De lounge wordt groter en krijgt een overduidelijke Nederlandse identiteit. Meer informatie zoals bijvoorbeeld de opleverdatum is nog niet bekend.
Verder krijgt ook de Intercontinentale Economy Class een remake. Het interieur wordt in lijn met het WBC interieur vernieuwd, de maaltijden worden verbeterd en het inflight entertainment systeem wordt aangepast. Er komen ook nieuwe stoelen die de passagier meer comfort moeten bieden. De huidige stoelafstand wordt gehandhaafd, zo is beloofd. Echter is mijn voorspelling dat op de Boeing 777-200ER het comfort danig wordt verlaagd door de invoering van 10-abreast seating (klik).KLM directeur voor de Benelux Harm Kreulen heeft voor later dit jaar ook een laagste prijs garantie aangekondigd voor tickets aangeboden op KLM.nl. Klanten die op het zelfde moment dezelfde vlucht voor minder ergens anders kunnen boeken krijgen het verschil van KLM terug.
Daarnaast verlaagt de luchtvaartmaatschappij de boekingskosten van €10 per persoon naar €10 per boeking. Helaas verandert er nog niks aan de absurde creditcard toeslag.
Verdere aanpassingen die het de reiziger aangenamer moeten maken is het beleid dat klanten binnen 24 uur na boeken zonder opgave van reden kosteloos hun boeking kunnen annuleren en het is mogelijk kosteloos een verkeerd gespelde naam te corrigeren.

Al met al een paar klantvriendelijke maatregelen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten