Header

woensdag 14 augustus 2013

Eerste KLM kist met nieuwe WBC in de lucht

2 augustus is de eerste KLM vlucht met de nieuwe World Business Class uitgevoerd. Het betrof een vlucht naar San Fransisco. Voor zover ik weet is alleen de PH-BFB nu uitgerust met de nieuwe WBC. De resterende 747's worden vanaf september omgebouwd.
Officieel zijn alleen San Fransisco en Nairobi nu bestemmingen waar de BFB op vliegt maar ook Curacao/Sint Maarten, Shanghai en Tokyo hebben de afgelopen weken service gehad van het vliegtuig.
Het is nu nog te vroeg om te zeggen of een vlucht later dit jaar de nieuwe WBC bevat. KLM wil vanzelfsprekend geen garanties geven. Aangezien de totale Business Class capaciteit met de nieuwe WBC well is afgenomen, van 42 naar 35 verwacht ik wel dat KLM intern een idee heeft wanneer welke route de omgebouwde vliegtuigen ontvangen.
KLM heeft ook een microsite (klik) opgericht, gewijd aan de WBC. Misschien dat later hier meer informatie op terecht komt.
Ondertussen kun je de omgebouwde vliegtuigen (nu nog maar 1) volgen op The KLM Source jettracker (klik) . Selecteer B747-400 en dan de PH-BFB. NB: je kunt hier alleen de historie inzien, dus niks voorspellen!
Meer over de vernieuwde Business Class is hier te lezen. (klik)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten